Terugblik op de Oranjeborrel in Atlanta

30-05-2024 Print this page
B916676

De INTA staat nog vers in het geheugen. Een week waarin het onderhouden van en kennis maken met nieuwe relaties centraal stond. Er werden lopende zaken besproken, handen geschud en goodwill gekweekt.

 

Traditiegetrouw trapte de Nederlandse delegatie de week af met de Oranjeborrel. De deelnemers moesten zich wel even een weg banen naar Der Biergarten, want president Biden was ook in de stad. Een afgesloten Highway en bijbehorende chaos waren het gevolg. Maar als je dat had overwonnen kon je samen met paspoortgenoten rustig proosten op het weerzien en een voorspoedige week.

 

Dat samen zijn is toch iets bijzonders. Een beroepsgroep waarin het dan niet uitmaakt of je concurrent, collega, advocaat, of gemachtigde bent. Gewoon met zijn allen even ontspannen, een drankje en een hapje nuttigen. Dat zegt wat over onze beroepsgroep. En dan kunnen we daarna weer allemaal met de hele wereld zakendoen.

 

We kijken uit naar volgend jaar. Noteer zaterdag 17 mei 2025 alvast in je agenda. Of meld je aan via [email protected] voor de digitale uitnodiging. We verwelkomen je graag in San Diego!

 

“Bedankt voor jullie aanwezigheid”, aldus Hendrik Jan Brookhuis, partner bij EP&C Patent Attorneys.