Uitnodiging najaarsbijeenkomst BMM op 23 en 24 november 2017

Print this page 12-10-2017
B915157

Uit de uitnodiging van BMM:

 

"Beste Leden,


Het bestuur en de programmacommissie van de BMM hebben de eer u uit te nodigen op de Najaarsvergadering op donderdag en vrijdag 23 en 24 november 2017. Deze vergadering vindt plaats op het voormalige cruiseschip van de Holland America Line, het stoomschip Rotterdam (ss Rotterdam).


De bijeenkomst staat geheel in het teken van merkgebruik. We bespreken verschillende facetten van merkgebruik, gaande van gebruiksplicht en normaal gebruik tot refererend merkgebruik. Kortom, alle redenen om gebruik te maken van deze interessante bijeenkomst.


De bijeenkomst start traditiegetrouw op donderdagnamiddag met een sociaal programma. Hierbij heeft u de keuze uit een rondvaart door de  Rotterdamse haven met een passagiersschip van de KRVE of een audiotour op het ss Rotterdam.


Hierna wordt u verwacht voor de welkomstreceptie, het diner en de feestavond in de La Fontaine Room op het B-Deck van het ss Rotterdam.

 

Vrijdag is er de academische zitting in de theaterzaal van het voormalige cruiseschip. De presentaties zullen simultaan vertaald worden. Deelnemers ontvangen binnen drie weken na de bijeenkomst een deelnamecertificaat met vermelding van het aantal netto opleidingsuren. Dit certificaat kan worden ingediend bij de Nederlandse Orde van Advocaten, de Belgische Balies en Balie van Luxemburg. Voor dragers van het BMM keurmerk zijn 6 punten te behalen.

 

Verdere details over de bijeenkomst vindt u in het bijgaande programma.


Wij hopen u talrijk te mogen verwelkomen in Rotterdam. Mis de boot niet!

 

Met hartelijke groet,

 

Paul Maeyaert, voorzitter BMM

De leden van de programmacommissie"

 

Hier vindt u de volledige uitnodiging met onder meer praktische informatie, het programma, en het inschrijfformulier.