V.O. zoekt Merken-modellengemachtigde

Print this page 28-02-2019
B915662

V.O. Patents & Trademarks bericht: "V.O. Patents & Trademarks is een van de grotere zelfstandige octrooi- en merkenbureaus binnen Europa, met vestigingen in Nederland, België en Duitsland. Tot onze cliënten behoren vooraanstaande nationale en internationale ondernemingen en instellingen. Voor onze vestiging in Den Haag zijn wij op zoek naar toptalent (m/v) voor de fulltime functie van Merken-modellengemachtigde.

 

Als merken- en modellengemachtigde beheer je merken- en modellenportefeuilles van cliënten in binnen- en buitenland. Je adviseert cliënten inzake de bescherming en handhaving van merken, modellen, handelsnamen en auteursrecht. Je begeleidt en bewaakt registratieprocedures en onderhoudt contact met cliënten en instanties. Je voert waar nodig oppositie- en nietigheidsprocedures en werkt samen met onze advocaten in inbreukzaken en andere juridische conflicten.  Bij dit alles zorg je voor een optimale behartiging van de commerciële belangen van jouw cliënten. Daarnaast bouw je je eigen praktijk uit en pleeg je zelfstandig acquisitie. Je krijgt bij ons veel vrijheid om je praktijk naar eigen inzicht uit te oefenen.

 

Uitdaging genoeg?

Dan zijn we benieuwd naar jouw sollicitatie. Je hebt een voltooide opleiding Nederlands Recht en je hebt het BBMM beroepsexamen met goed gevolg afgelegd. Je hebt  minimaal drie jaar werkervaring als merken- en modellengemachtigde en bent toe aan je volgende stap. Je hebt een klantgerichte en commerciële houding. Naast het Nederlands heb je een uitstekende kennis van de Engelse taal en bij voorkeur ten minste een passieve kennis van de Duitse en Franse taal. Je bent nauwkeurig en kunt zelfstandig werken. Je durft verantwoordelijkheid te nemen en je bent zeker ook een teamspeler.

 

V.O. kent uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en biedt goede ontwikkelingsmogelijkheden in een professionele omgeving. Er is een goede samenwerking in een betrokken team van merkengemachtigden

 

Neem contact op

Stuur je sollicitatiebrief met CV en motivatie naar Liesbeth van den Broek, manager P&O, recruitment@vo.eu. Voor informatie over V.O. en de sectie Merken en Modellen kun je met haar contact opnemen via telefoonnummer +31 (0)70 416 67 05 of kijken op www.vo.eu."