V.O. zoekt Paralegal / toekomstig Trainee Benelux merken- en modellengemachtigde

18-10-2023 Print this page
B916571

Vacature: "Wil jij het vak leren als van merken- en modellengemachtigde dan is dit een mooie kans om te beginnen als Paralegal.

 

Als paralegal in onze merken- en modellenpraktijk ondersteun je de merkengemachtigden bij de dienstverlening aan cliënten in binnen- en buitenland. Je bewaakt termijnen en deadlines in de diverse (aanvraag)procedures op het gebied van merken-, modellen- en auteursrecht en je zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Je werkt nauw samen met de merkengemachtigden om procedurele vragen van cliënten te beantwoorden, contacten met cliënten en buitenlandse agenten te onderhouden en de bijbehorende administratieve taken uit te voeren.

Voel je je thuis in de functie en materie, dan kun je na verloop van tijd doorgroeien naar de functie van Trainee Benelux en Europees merken-en modellengemachtigde. In een 3-jarig intern opleidingstraject leer je dan merken- en modellenportefeuilles van cliënten in binnen- en buitenland zelfstandig te beheren.

 

Nadat je bent geslaagd voor het beroepsexamen, kun je als Benelux merkengemachtigde bijdragen aan een verdere uitbouw van onze merkenpraktijk. Daarna zul je doorgroeien naar Europees merkengemachtigde

 

Ben je geïnteresseerd en is onderstaande op jou van toepassing, dan horen we graag van je.

  • Je hebt een WO Master rechtsgeleerdheid;
  • Je bent accuraat, resultaatgericht, flexibel en tactisch is en kunt goed omgaan met werkdruk;
  • Je bent zelfstandig, maar kunt ook goed werken in teamverband;
  • Je wilt een 4- of 5-daagse werkweek;
  • Je hebt een goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal;
  • Je hebt aantoonbare affiniteit met merken-, modellen- en auteursrecht"

 

Naar de vacature op de website van V.O.