Vondst zoekt een beginnende en gevorderde advocaat-stagiaire (m/v) voor de octrooiprocespraktijk

05-01-2024 Print this page
B916621

Vacature: "Je werk bestaat uit het behandelen van nationale en internationale octrooiprocedures voor bedrijven die actief zijn op het gebied van geneesmiddelen, life sciences, biotechnologie, chemie, machinebouw, AI, (mobiele) telecommunicatie en tech. Je werkt veelal in teamverband met octrooigemachtigden, en in internationale procedures ook met buitenlandse advocaten. Je vertegenwoordigt cliënten in Nederlandse octrooizaken, maar ook in zaken voor het Eengemaakt Octrooigerecht (*UPC”).

 

We zoeken een advocaat in spé met interesse in het octrooirecht. Je beleeft plezier aan het adviseren en procederen over de exploitatie van technologie. Je bent stressbestending, een teamplayer, en je beschikt over een sterk analytisch vermogen en een kritische blik. Je kunt je uitstekend uitdrukken in woord en geschrift, ook in de Engelse taal.

 

Vondst is een onafhankelijk advocatenkantoor met een informele sfeer, gericht op de hoogste kwaliteit. Vondst richt zich op IE, IT/Tech, AI, Dataprotectie en farmaceutisch recht. De nadruk ligt op de procespraktijk. Wij leggen de lat hoog, qua inzet, kwaliteit en toewijding, maar hebben altijd oog voor de menselijke maat.

 

Verder zijn wij een kantoor met een gezellige, open sfeer, zonder prima donna’s. Dat willen we graag zo houden.

 

Wij werken in de top van de markt en onze arbeidsvoorwaarden passen daar bij.

 

Geïnteresseerd? Stuur dan uiterlijk woensdag 31 januari 2024 per e-mail een brief begeleid van een cv en cijferlijst aan Arvid van Oorschot via [email protected]."