Boekx Advocaten

Print this page

Boekx Advocaten

Leidsegracht 9

1017 NA Amsterdam
Tel: +31 (0)20-5289532

www.boekx.com

e-mail

Praktijk

Boekx Advocaten is opgericht in 2005. Het kantoor heeft jarenlange ervaring op het gebied van media, intellectuele eigendom en privacy.

 

Boekx Advocaten adviseert en procedeert over een breed scala aan IP-rechten. Dat varieert van rechtszaken over inbreuk en namaak tot licentieovereenkomsten en strategische adviezen over IP-bescherming. Boekx Advocaten kan u bijstaan op de volgende vakgebieden: Auteursrecht, Merkenrecht, Modellenrecht, Databankenrecht, Naburige rechten, Handelsnaamrecht, Kwekersrecht, Entertainmentrecht, Domeinnamen, Sponsorcontracten, Concept- en formatbescherming, Commerciële contracten, Bescherming van knowhow en bedrijfsgeheimen, Merken en modellen: beheer en registraties en Sportrecht.

 

Boekx Advocaten wordt verder beschouwd als een van de toonaangevende spelers in Nederland op het gebied van media- en communicatierecht. Wij procederen over smaad en laster voor bekende én minder bekende Nederlanders. Boekx haalt regelmatig de pers met principiële zaken over uitingsvrijheid en bronbescherming. Verder adviseren wij film- en televisieproducenten op dagelijkse basis.

 

Boekx Advocaten procedeert en adviseert bovendien over alle aspecten van privacy & technologie: van individuele inzageverzoeken tot collectieve acties, en van het right to be forgotten tot dataretentiewetgeving. Ook adviseren wij dagelijks over compliance, verwerkersovereenkomsten, privacy policies, datalekken en cookies. Op tech-gebied staan wij onze cliënten bij in complexe ICT-geschillen en assisteren we bij het opstellen van de meest uiteenlopende software contracten.

 


Advocaten
Fulco Blokhuis

Marc de Boer

Matthijs Kaaks

Hidde Koenraad

Lotte van Schuylenburch
Diederik Stols

Hanna van Til

Otto Volgenant