Elferink & Kortier Advocaten

Print this page
Elferink Kortier

Elferink & Kortier Advocaten

M.H. Tromplaan 18

7511 JK Enschede

Tel: +31 (0) 53 200 58 00
www.elferinkkortier.nl

e-mail

Praktijk

Digitalisering. E-books. Internet of things. Smart industry. Blockchain. 3D-printing. E-health. Big Data. Privacy. Auteursrecht. Octrooirecht. Merken- en modellenrecht. Nieuwe businessmodellen en technologieën, de techniek staat niet stil met alle juridische implicaties van dien; Elferink & Kortier Advocaten (Enschede en Deventer) blijft bij, denkt graag met u mee en ondersteunt u met deskundig juridisch advies.

 

Expertise

Elferink & Kortier Advocaten is een advocatenkantoor gespecialiseerd in Intellectuele Eigendom, ICT-recht en Privacy. Het kantoor richt zich op de exploitatie en de bescherming van (nieuwe) technologieën en producten. Met onze kennis en ervaring in deze niche zijn wij in staat om snel, deskundig en praktisch te adviseren en te procederen. Wij zijn lid van de specialisatievereniging van IE-procesadvocaten (VIEPA). Het kantoor is gevestigd te Enschede. Op afspraak zijn wij ook te bezoeken in Deventer. Uiteraard komen wij ook graag naar u toe.

 

Diensten

Met onze ruime kennis en ervaring in IE, ICT-recht en privacy kunnen wij u adviseren, de juiste contracten opstellen en beoordelen, en procederen. Ook in overnames en bij investeringen worden wij regelmatig ingeschakeld. Wij voeren due diligences uit en zorgen dat alle IE-rechten in de juiste entiteit worden gevestigd (allocatie van IE-rechten). Daarnaast verzorgt Elferink & Kortier Advocaten diverse trainingen en cursussen op maat.


IE-Advocaten
Mirjam Elferink

Martijn Kortier
Tom Boitelle


IE-juridisch medewerkers

Rik Groteboer