EP&C

Print this page

EP&C

Lange kleiweg 6-28

2288 GK, Rijswijk

Tel: +31 (0)70 414 5454

www.epc.nl

e-mail

 

BEGRIJPELIJKE TAAL EN JAREN LANGE ERVARING

EP&C Patent Attorneys is het octrooibureau dat verder kijkt dan de techniek. We helpen innovatieve ondernemers met het beheer van hun intellectueel eigendom. Dat bestaat niet alleen uit een octrooiaanvraag of modelbescherming, maar ook uit het bewaken van rechten, het afhandelen van beschuldigingen van inbreuk en het meedenken over innovaties. Hoe we dat doen, hangt af van de ondernemers ambities, strategie en afzetmarkt. Daarom beginnen we bij EP&C met luisteren.

 

Hoe beter wij begrijpen wie de ondernemer is en wat hij doet, hoe waardevoller we de intellectueel eigendom kunnen maken. We geven eerlijk advies in begrijpelijke taal, vanuit jarenlange ervaring in verschillende vakgebieden. Zo krijgt de ondernemer de beste bescherming voor zijn innovatie en zijn organisatie.

 

BRANCHESPECIFIEKE KENNIS

EP&C is wereldwijd actief in vrijwel alle branches. Onze octrooigemachtigden zijn op de hoogte van actuele ontwikkelingen en regelgeving en kennen de wetten en mores in uw werkgebied. EP&C heeft veel ervaring en kennis op het gebied van intellectueel eigendom in de branches chemie, elektrotechniek, werktuigbouw en life sciences, met speciale aandacht voor de sectoren Life Sciences & Food, Medical Devices, Tuinbouw en Verpakkingen.

 

Bent u actief in een andere branche? Op onze mensenpagina kunt u gemakkelijk zoeken naar een gemachtigde met technische kennis op uw vakgebied.

 

Benieuwd naar de laatste stand van zaken met betrekking tot het unitair octrooi en het UPC? Collega Walter Hart praat u graag bij.

 

EP&C: Your business first!