AOMB

Print this page

AOMB Intellectual Property Consultants
Professor Dr. Dorgelolaan 30
5613 AM Eindhoven
Tel: (040) 243 37 15
Fax: (040) 243 45 57
www.aomb.nl
e-mail

ippt.png

Praktijk
AOMB Intellectual Property Consultants is opgericht in 1967 en biedt full service op het gebied van bescherming intellectuele eigendom, zoals octrooien (aanvragen), en het laten registreren van merken, modellen en kwekersrechten, auteursrecht en licenties in binnen- en buitenland.

AOMB is behulpzaam bij het bepalen van de kansen om tot octrooiverlening te komen op het gebied van o.a. chemie, elektro, werktuigbouwkunde en fysica op welke gebieden zij over gespecialiseerde octrooigemachtigden beschikt. Daarnaast geeft AOMB adviezen bij inbreukzaken en licentieovereenkomsten. Zij kunnen u tevens adviseren of merkenbescherming zinvol is.

AOMB heeft vier vestigingen in Nederland, te weten Eindhoven Kennispoort, Eindhoven High Tech Campus, Rijswijk en Arnhem en twee vestigingen in Polen (Warschau en Krakau).

AOMB B.V. maakt samen met een Duits, Engels en Frans kantoor deel uit van de Europese alliantie AIPEX. De deelnemers in AIPEX zijn gevestigde bedrijven met een bestand aan eigen, nationale opdrachtgevers. Zij voorzien in een groeiende behoefte aan gebundelde expertise en capaciteiten bij internationaal georiënteerde cliënten in Azië, Amerika, maar ook in Europa.

 

Kwekersrechtgemachtigde

Ronald Korenstra
 

Merken- en modellengemachtigden
Marijke Van kan
Ronald Korenstra
Daphne Kroese

Anne Laarman

Esther Lins

Renate Pouw

Floor Stijns

Octrooigemachtigden

Ernest Baeten

Kees van Balen

Tim van Beelen
Teun van Berkel
Arie Blokland

Marco Coolen

Rike Dekker
Peter Dorna

Mark van Eekelen
Brigitte Geurts

Patrick van Ginneken

Bert Kneepkens

Weili Ma
Joost Nelissen
Vera Op den Brouw-Sprakel
René Raggers
George Seezink

Gilbert Schmitz

Luc Smeets
Rutger Valkonet

Shreeshankar Varma

Emma Wong