Ploum

Print this page

Ploum
Blaak 28
3011 TA Rotterdam

Tel: +31 (0)10 440 6440
www.ploum.nl

e-mail m.curiel@ploum.nl

Praktijk
Ploum is niet zomaar een advocaten- en notariskantoor. Wij zijn duidelijk anders. En onze cliënten ervaren dat. We realiseren doelen met praktische oplossingen. Wij combineren onze vakkennis met praktijkervaring tot oplossingen die werken. Dat laatste kunnen we als geen ander. Het zit in ons DNA.

Wij kennen de business van bedrijven en weten wat de prioriteiten zijn. Daar spelen we elke dag op in. Onze expertises liggen op die rechtsgebieden die voor u als onderneming relevant zijn. Wij combineren onze expertises in een samenhangende aanpak zodat u zonder omhalen uw doelen realiseert. Continu denken en doen onze mensen alles vanuit uw perspectief en in uw belang. We versterken die kennis en expertise die voor u relevant is. We breiden ons netwerk zo uit dat u er wat aan heeft. En we delen onze praktijkervaring, zodat we samen slimmer worden.

Ploum pronkt niet met theoretische kennis, maar levert praktische en werkende oplossingen. Daar is waar ons hart ligt. Geen wetenschappelijke verhandelingen als het niet nodig is. Geen omwegen en voorzichtige adviezen, maar oplossingen. Eerst verder kijken dan gebruikelijk, en dan gewoon zeggen waar het op staat. Duidelijk.

Onze praktijkgroep Intellectuele Eigendom & Marketingrecht heeft een nadruk op adviseren en procederen over ‘soft intellectual property’ (modellenrecht, auteursrecht, merkenrecht en handelsnamenrecht), mediarecht en marketing- en reclamerecht. Ook helpen wij ondernemingen bij het (her)structureren van hun IE-portefeuilles. Sinds 2014 hebben wij ook een volledige prosecutionpraktijk op het gebied van merken en modellen onder leiding van een zeer ervaren merkengemachtigde. Dit stelt ons in staat naadloze dienstverlening aan onze cliënten aan te bieden.

IE-Advocaten
Willem Leppink
Sabin Tigu

Martijn Poulus

Merken- en Modellengemachtigden
Arlette Molenaar