IntellectueelEigendom.nl

Print this page

IntellectueelEigendom.nl

Savannahweg 17

3542 AW Utrecht

088-2428366

IntellectueelEigendom.nl

e-mail

 

Praktijk

IntellectueelEigendom.nl is een full service bureau gespecialiseerd in merken en modellen. Door onze snelle, maar gestructureerde groei, zijn we sinds 2022 het grootste merkenbureau van Nederland voor wat betreft nieuwe merkaanvragen in de Benelux en doen we inmiddels ook op Europees en internationaal niveau mee met de top.

 

Als moderne speler in de markt is onze aanpak informeel en laagdrempelig, waardoor het voor iedereen toegankelijk is. De combinatie van jarenlange ervaring tegen een normaal tarief hebben er de afgelopen jaren voor gezorgd dat zowel start-ups als multinationals met ons willen samenwerken.

 

Onze professionals onderzoeken snel, maar nauwkeurig, wat juridisch- en kostenefficiënt de beste depot strategie is en checken altijd uitgebreid of merken beschikbaar lijken te zijn, voordat deze worden ingediend. Ook kan je onze juristen en merkengemachtigden altijd alles vragen, zonder dat je direct aan kosten vastzit.

 

Tot slot, zorgen we ervoor dat nieuwe specialisten die bij ons aan de slag gaan, worden opgeleid tot erkend merkengemachtigde, zodat zij het BMM keurmerk mogen voeren. Dit keurmerk is voor ons erg belangrijk.

 

 

Merken- en modellengemachtigden

Marieke Huysmans

Maarten Koolen                     

Amanda van Werkhoven

Tycho Adriaans

 

Paralegal
Frank Schouten


Juridisch Administratief medewerker
Lisa de Jong
 

Assistent
Juan Weijers