NLO

Print this page

NLO

New Babylon City Offices
Anna van Buerenplein 21A
2595 DA Den Haag
Tel: +31 (0)70 331 2500
www.nlo.eu

e-mail

ippt.png

Praktijk
NLO is één van de grootste full service Europese adviesbureaus gespecialiseerd in IE, met meer dan 130 jaar ervaring en kantoren in Nederland en Belgie. Ons doel is het aangaan en onderhouden van lange termijn klantrelaties door het combineren van hoogwaardige vakkennis met een efficiënte, klantgerichte aanpak, waarbij we continu investeren in innovatieve en duurzame oplossingen en systemen om onze klanten wereldwijd te bedienen.


Specialisten
De octrooigemachtigden van NLO onderscheiden zich door de combinatie van technische en juridische kennis gecombineerd met inzicht in de  businessomgeving waarin u opereert. Daarnaast beschikken de specialisten van NLO over de meest up-to-date kennis van de IE-markt, die zij aanwenden om uw IE-portefeuille zo optimaal mogelijk te kunnen beheren.

Teams
Voor strategische keuzes met betrekking tot uw IE-portefeuille wilt u advies vanuit verschillende invalshoeken. Bij NLO werken specialisten op het gebied van octrooien, merken, modellen en overeenkomsten. Door onze expertises te bundelen voorzien wij u van een compleet advies.
Onze teams zijn zodanig samengesteld dat u de beschikking heeft over de juiste kennis en expertises voor ieder vraagstuk op elk niveau. En door het werken in teams met meerdere specialisten, waarborgen wij de continuïteit en kwaliteit van onze dienstverlening en zijn wij u snel en efficiënt van dienst.

 

Een actueel overzicht van de octrooigemachtigden vindt u op https://www.nlo.eu/nl/adviseurs