Ploum

Print this page

Ploum
Blaak 28
3011 TA Rotterdam

Tel: +31 (0)10 440 6440
www.ploum.nl

e-mail

In heldere taal de beste oplossing

 

Ploum, Rotterdam Law Firm is een onafhankelijk full service advocaten- en notarissenkantoor gevestigd in het hart van Rotterdam. Ploum heeft alle relevante juridische kennis en ervaring in huis om organisaties te kunnen adviseren. Wij zijn actief in heel Nederland en met een sterke internationale focus. Wij staan bekend om een eigentijdse, ondernemende stijl met Rotterdamse mentaliteit: no-nonsense en pragmatisch, gericht op bruikbare en duurzame oplossingen.
 

Bij Ploum ervaren klanten het voordeel van een fullservice kantoor waar met multidisciplinaire sectorteams gewerkt wordt, met het behoud van het karakter, de benaderbaarheid en de aantrekkelijke tarieven van een middelgroot kantoor. Ploum is een gedurfd advocatenkantoor dat snelle en aansprekende resultaten combineert met persoonlijke betrokkenheid.
 

Bij Ploum geloven wij dat cliënten in heldere taal willen horen wat de beste oplossing is. De ondernemersoplossing. De oplossing die werkt en vertrouwen geeft voor de toekomst. Juridische kennis is daarbij de basis en zakelijk instinct de kracht. Dit is Ploum. Dit maakt ons uw partner in business.

Onze praktijkgroep Intellectuele Eigendom & Marketingrecht heeft een nadruk op adviseren en procederen over ‘soft intellectual property’ (modellenrecht, auteursrecht, merkenrecht en handelsnamenrecht), mediarecht en marketing- en reclamerecht. Ook helpen wij ondernemingen bij het (her)structureren van hun IE-portefeuilles. Sinds 2014 hebben wij ook een volledige prosecutionpraktijk op het gebied van merken en modellen onder leiding van ervaren merkengemachtigden. Dit stelt ons in staat naadloze dienstverlening aan onze cliënten aan te bieden.

IE-Advocaten
Willem Leppink
Sabin Tigu

Paul Trapman

Sophie Schneiders

Sarith Jonker

Hidde van der Kaaij

Nina Witt

Merken- en Modellengemachtigden
Yvonne Hamerling
Sophie Schneiders

Michelle Roosma

Anja Pazira