PO-webinar - Procesrecht en Handhaving 2022

Print this page

In deze webinar worden de ontwikkelingen binnen IE-handhaving in de periode 2022 besproken door Dick van Engelen (hoogleraar Maastricht University en hoofdredacteur Boek9.nl). De webinar is van academisch niveau en is gericht op IE-advocaten, rechters en praktijkjuristen met een academische vooropleiding. De webinar duurt 1 uur en levert 1 juridisch opleidingspunt op. Op een willekeurig moment in de webinar wordt een codewoord genoemd. Aan het eind van de webinar wordt het vragenlijst wachtwoord getoond. Vermeld het codewoord in de vragenlijst en beantwoord de drie vragen voor het behalen van het opleidingspunt. 

Prijs: € 87,50- ex btw. Bestel de PO-webinar Procesrecht - Handhaving 2022 webinar hier.

 

Na de bestelling ontvangt u binnen één werkdag de video, het cursusmateriaal en de factuur. Na betaling van de factuur, het goed beantwoorden van de vragenlijst (welke eenmaal kan worden herkanst) en het opgeven van het juiste codewoord ontvangt u binnen drie werkdagen een certificaat van deelname.

Wilt u op de hoogte blijven van onze webinars? Schrijf u dan hier in om als eerste een bericht te ontvangen wanneer een nieuwe webinar beschikbaar is.

Meer opleidingspunten nodig? Bestel dan ook een van onze andere webinars.

 

Aan de orde komen:
 

Modelrecht - IPR
IEPT20220303, HvJEU, Acacia v BMW

 

Merkenrecht
IEPT20220519, HvJEU, Heitec v Heitech Promotion

 

Bewijslast normaal gebruik
IEPT20220310, HvJEU, Maxxus v Globus

 

Octrooirecht
Handhaving
IEPT20220428, HvJEU, Phoenix Contact v Harting

 

Procesrecht
IEPT20220909, HR, Philip Morris v RPM