On demand PO-webinar IE-update 1e kwartaal 2022 - kijken wanneer u wilt

Print this page

In deze IE-update worden de ontwikkelingen binnen het intellectuele eigendomsrecht van het eerste kwartaal van 2022 besproken door Dick van Engelen (hoogleraar Maastricht University en hoofdredacteur Boek9.nl). Prijs: € 87,50- ex btw. Bestel hier

 

De webinar is van academisch niveau en is gericht op IE-advocaten, octrooi- en merkengemachtigden, rechters en praktijkjuristen met een academische vooropleiding. De webinar duurt 1 uur en levert 1 juridisch opleidingspunt op. Op een willekeurig moment in de webinar wordt een codewoord genoemd. Aan het eind van de webinar wordt het vragenlijst wachtwoord getoond. Vermeld het codewoord in de vragenlijst en beantwoord de drie vragen voor het behalen van het opleidingspunt. 

 

Aan de orde komen:

 

Modelrecht

IPR
IEPT20220303, HvJEU, Acacia v BMW

 

Beschermingsomvang
IEPT20220323, Rb Den Haag, McCain v Simplot

 

Merkenrecht

bewijslast normaal gebruik
IEPT20220310, HvJEU, Maxxus v Globus

 

Auteursrecht

Privé-kopieën
IEPT20220324, HvJEU, Austro-Mechana v Strato

 

Prijs: € 87,50- ex btw. Bestel de IE-update 1e kwartaal 2022 hier. 

 

Na de bestelling ontvangt u binnen één werkdag de video, het cursusmateriaal en de factuur. Na betaling van de factuur, het goed beantwoorden van de vragenlijst (welke eenmaal kan worden herkanst) en het opgeven van het juiste codewoord ontvangt u binnen drie werkdagen een certificaat van deelname. 

 

Wilt u op de hoogte blijven van onze webinars? Schrijf u dan hier in om als eerste een bericht te ontvangen wanneer een nieuwe webinar beschikbaar is.

 

Meer opleidingspunten nodig? Bestel dan ook een van onze andere webinars.