On demand PO-webinar IE-update 2e kwartaal 2022

Print this page

In deze IE-update worden de ontwikkelingen binnen het intellectuele eigendomsrecht van het tweede kwartaal van 2022 besproken door Dick van Engelen (hoogleraar Maastricht University en hoofdredacteur Boek9.nl). Prijs: € 87,50- ex btw. Bestel hier

 

De webinar is van academisch niveau en is gericht op IE-advocaten, octrooi- en merkengemachtigden, rechters en praktijkjuristen met een academische vooropleiding. De webinar duurt 1 uur en levert 1 juridisch opleidingspunt op. Op een willekeurig moment in de webinar wordt een codewoord genoemd. Aan het eind van de webinar wordt het vragenlijst wachtwoord getoond. Vermeld het codewoord in de vragenlijst en beantwoord de drie vragen voor het behalen van het opleidingspunt. 

 

Aan de orde komen:

 

Auteursrecht
Naburige rechten
IEPT20220426, HvJEU, Polen v Parlement en Raad

 

Portretrecht
IEPT20220422, HR, Verstappen v Picnic

 

Merkenrecht
IEPT20220519, HvJEU, Heitec v Heitech Promotion
 

Octrooirecht
Handhaving
IEPT20220428, HvJEU, Phoenix Contact v Harting

 

Handelsnaamrecht
IEPT20220602, HvJEU, Classic Coach Company

 

Prijs: € 87,50- ex btw. Bestel de IE-update 1e kwartaal 2022 hier. 

 

Na de bestelling ontvangt u binnen één werkdag de video, het cursusmateriaal en de factuur. Na betaling van de factuur, het goed beantwoorden van de vragenlijst (welke eenmaal kan worden herkanst) en het opgeven van het juiste codewoord ontvangt u binnen drie werkdagen een certificaat van deelname. 

 

Wilt u op de hoogte blijven van onze webinars? Schrijf u dan hier in om als eerste een bericht te ontvangen wanneer een nieuwe webinar beschikbaar is.

 

Meer opleidingspunten nodig? Bestel dan ook een van onze andere webinars.