On demand webinar IE-update 2e kwartaal 2021 - kijken wanneer u wilt

Print this page

In deze IE-update worden de ontwikkelingen binnen het intellectuele eigendomsrecht van het tweede kwartaal van 2021 besproken door Dick van Engelen (hoogleraar Maastricht University en hoofdredacteur Boek9.nl). Prijs: € 87,50- ex btw. Bestel hier. Aan de orde komen:

Databankenrecht 

IEPT20210603, HvJEU, CV-Online Latvia v Melons

Auteursrecht

IEPT20210617, HvJEU, Mircom v Telenet BVBA

IEPT20210622, HvJEU, Youtube

 

 

De webinar is van academisch niveau en is gericht op IE-advocaten, octrooi- en merkengemachtigden, rechters en praktijkjuristen met een academische vooropleiding. De webinar duurt 1 uur en levert 1 juridisch opleidingspunt op. Op een willekeurig moment in de webinar wordt een codewoord genoemd. Aan het eind van de webinar wordt het vragenlijst wachtwoord getoond. Vermeld het codewoord in de vragenlijst en beantwoord de drie vragen voor het behalen van het opleidingspunt. 

 

Prijs: € 87,50- ex btw. Bestel de IE-update 2e kwartaal 2021 hier. 

 

Na de bestelling ontvangt u binnen één werkdag de video, het cursusmateriaal en de factuur. Na betaling van de factuur, het goed beantwoorden van de vragenlijst (welke eenmaal kan worden herkanst) en het opgeven van het juiste codewoord ontvangt u binnen drie werkdagen een certificaat van deelname. 

 

Wilt u op de hoogte blijven van onze webinars? Schrijf u dan hier in om als eerste een bericht te ontvangen wanneer een nieuwe webinar beschikbaar is.

 

Meer opleidingspunten nodig? Bestel dan ook een van onze andere webinars.