On demand webinar IE-update 3e kwartaal 2021 - kijken wanneer u wilt

Print this page

In deze IE-update worden de ontwikkelingen binnen het intellectuele eigendomsrecht van het derde kwartaal van 2021 besproken door Dick van Engelen (hoogleraar Maastricht University en hoofdredacteur Boek9.nl). Prijs: € 87,50- ex btw. Bestel hier. Aan de orde komen:

 

Beschermde oorsprongsbenaming

IEPT20210909, HvJEU, Champanillo

 

Merkenrecht
IEPT20210818, Hof Den Haag, Easycosmetic v Coty

 

Auteursrecht

Auteursrecht / slaafse nabootsing
IEPT20210713, Hof Arnhem-Leeuwarden, Beckx v Rubik

 

Overdracht auteursrechten ten beheer

IEPT20211019, Hof Arnhem-Leeuwarden, Oude Catalogus Telstar

 

Handelsnaamrecht
IEPT20210914, Hof Den Haag, Rat Pack v Ratpac

 

De webinar is van academisch niveau en is gericht op IE-advocaten, octrooi- en merkengemachtigden, rechters en praktijkjuristen met een academische vooropleiding. De webinar duurt 1 uur en levert 1 juridisch opleidingspunt op. Op een willekeurig moment in de webinar wordt een codewoord genoemd. Aan het eind van de webinar wordt het vragenlijst wachtwoord getoond. Vermeld het codewoord in de vragenlijst en beantwoord de drie vragen voor het behalen van het opleidingspunt. 

 

Prijs: € 87,50- ex btw. Bestel de IE-update 3e kwartaal 2021 hier. 

 

Na de bestelling ontvangt u binnen één werkdag de video, het cursusmateriaal en de factuur. Na betaling van de factuur, het goed beantwoorden van de vragenlijst (welke eenmaal kan worden herkanst) en het opgeven van het juiste codewoord ontvangt u binnen drie werkdagen een certificaat van deelname. 

 

Wilt u op de hoogte blijven van onze webinars? Schrijf u dan hier in om als eerste een bericht te ontvangen wanneer een nieuwe webinar beschikbaar is.

 

Meer opleidingspunten nodig? Bestel dan ook een van onze andere webinars.