On demand webinar IE-update 4e kwartaal 2018 - kijken wanneer u wilt

Print this page

In deze IE-update worden de ontwikkelingen binnen het intellectuele eigendomsrecht van het vierde kwartaal van 2018 besproken door Dick van Engelen (hoogleraar Maastricht University en hoofdredacteur Boek9.nl). Productie: Jacob Kooistra (eindredacteur Boek9.nl). De webinar is van academisch niveau en is gericht op IE-advocaten, octrooi- en merkengemachtigden, rechters en praktijkjuristen met een academische vooropleiding. De webinar duurt 1 uur en levert 1 juridisch opleidingspunt op. Op een willekeurig moment in de webinar wordt een codewoord genoemd. Aan het eind van de webinar wordt het vragenlijst wachtwoord getoond. Vermeld het codewoord in de vragenlijst en beantwoord de drie vragen voor het behalen van het opleidingspunt. De webinar is één maand on demand en op elk tijdstip te volgen wanneer het ú uitkomt. 


Prijs: € 87,50,- ex btw. Bestel de IE-update 4e kwartaal 2018 hier

 

Na de bestelling ontvangt u binnen één werkdag de video, het cursusmateriaal en de factuur. Na betaling van de factuur, het goed beantwoorden van de vragenlijst (welke eenmaal kan worden herkanst) en het opgeven van het juiste codewoord ontvangt u binnen drie werkdagen een certificaat van deelname. 

 

Wilt u op de hoogte blijven van onze webinars? Schrijf u dan hier in om als eerste een bericht te ontvangen wanneer een nieuwe webinar beschikbaar is.

 

Meer opleidingspunten nodig? Bestel dan ook een van onze andere webinars.

 

Aan de orde komen:

 

Auteursrecht

IEPT20181025, HvJEU, Bastei Lübbe

IEPT20181113, HvJEU, Levola v Smilde

IEPT20181219, HvJEU, Syed

 

Merkenrecht - overdracht domeinnaam

IEPT20181206, HvJEU, Portugal Ramos Vinhos v Adega

IEPT20181130, HR, ITT v Karl Dungs

 

Bevoegdheid

IEPT20181102, HR, Spin Master v High5