PO-webinar Auteurs- en databankenrecht 2021

Print this page

In deze webinar worden de ontwikkelingen binnen het auteurs- en databankenrecht in 2021 besproken door Dick van Engelen (hoogleraar Maastricht University en hoofdredacteur Boek9.nl). De webinar is van academisch niveau en is gericht op IE-advocaten, rechters en praktijkjuristen met een academische vooropleiding. De webinar duurt 1 uur en levert 1 juridisch opleidingspunt op. Op een willekeurig moment in de webinar wordt een codewoord genoemd. Aan het eind van de webinar wordt het vragenlijst wachtwoord getoond. Vermeld het codewoord in de vragenlijst en beantwoord de drie vragen voor het behalen van het opleidingspunt. De webinar is één maand on demand en op elk tijdstip te volgen wanneer het ú uitkomt.  


Prijs: € 87,50,- ex btw. Bestel de Auteursrecht- en databankenrecht 2021 PO-webinar hier

 

Na de bestelling ontvangt u binnen één werkdag de video, het cursusmateriaal en de factuur. Na betaling van de factuur, het goed beantwoorden van de vragenlijst (welke eenmaal kan worden herkanst) en het opgeven van het juiste codewoord ontvangt u binnen drie werkdagen een certificaat van deelname. 

 

Wilt u op de hoogte blijven van onze webinars? Schrijf u dan hier in om als eerste een bericht te ontvangen wanneer een nieuwe webinar beschikbaar is.

 

Meer opleidingspunten nodig? Bestel dan ook een van onze andere webinars.

 

Aan de orde komen:


Auteursrecht

IEPT20211006, HvJEU, Top System

Mededeling aan een publiek
IEPT20210309, HvJEU, VG Bild-Kunst v SPK
IEPT20210622, HvJEU, YouTube

Databankenrecht
IEPT20210603, HvJEU, CV-Online Latvia v Melons