On PO-webinar Merkenrecht 2020 Deel 2 - kijken wanneer u wilt

Print this page

In dit tweede deel van de Merkenrecht 2020 webinars worden de ontwikkelingen binnen het merkenrecht besproken door Dick van Engelen (hoogleraar Maastricht University en hoofdredacteur Boek9.nl).  De webinar duurt 1 uur en levert 1 juridisch opleidingspunt op. Op een willekeurig moment in de webinar wordt een codewoord genoemd. Aan het eind van de webinar wordt het vragenlijst wachtwoord getoond. Vermeld het codewoord in de vragenlijst en beantwoord de drie vragen voor het behalen van het opleidingspunt. De webinar is één maand on demand en op elk tijdstip te volgen wanneer het ú uitkomt. 


Prijs: € 87,50- ex btw. Bestel de Merkenrecht 2020 Deel 2 PO-webinar 2020 hier

 

Na de bestelling ontvangt u binnen één werkdag de video, het cursusmateriaal en de factuur. Na betaling van de factuur, het goed beantwoorden van de vragenlijst (welke eenmaal kan worden herkanst) en het opgeven van het juiste codewoord ontvangt u binnen drie werkdagen een certificaat van deelname. 

 

Wilt u op de hoogte blijven van onze webinars? Schrijf u dan hier in om als eerste een bericht te ontvangen wanneer een nieuwe webinar beschikbaar is.

 

Meer opleidingspunten nodig? Bestel dan ook een van onze andere webinars.

 

Aan de orde komen:

 

Merkgebruik
IEPT20200402, HvJEU, Coty v Amazon

 

Gebruik in economisch verkeer
IEPT20200430, HvJEU, INA

 

Inbreukmakend gebruik van een merk
IEPT20200702, HvJEU, mk advocaten v MBK Rechtsanwälte

 

Vormmerk
IEPT20200423, HvJEU, Gömböc