Webinar merkenrecht 2021

Print this page

In deze webinar worden de ontwikkelingen binnen het merkenrecht besproken door Dick van Engelen (hoogleraar Maastricht University en hoofdredacteur Boek9.nl). De webinar is van academisch niveau en is gericht op IE-advocaten, merkengemachtigden, rechters en praktijkjuristen met een academische vooropleiding. De webinar duurt 1 uur en levert 1 juridisch opleidingspunt op. Op een willekeurig moment in de webinar wordt een codewoord genoemd. Aan het eind van de webinar wordt het vragenlijst wachtwoord getoond. Vermeld het codewoord in de vragenlijst en beantwoord de drie vragen voor het behalen van het opleidingspunt. De webinar is één maand on demand en op elk tijdstip te volgen wanneer het ú uitkomt. 


Prijs: € 87,50- ex btw. Bestel de webinar Merkenrecht 2021 hier

 

Na de bestelling ontvangt u binnen één werkdag de video, het cursusmateriaal en de factuur. Na betaling van de factuur, het goed beantwoorden van de vragenlijst (welke eenmaal kan worden herkanst) en het opgeven van het juiste codewoord ontvangt u een certificaat van deelname. 

 

Wilt u op de hoogte blijven van onze webinars? Schrijf u dan hier in om als eerste een bericht te ontvangen wanneer een nieuwe webinar beschikbaar is.

 

Meer opleidingspunten nodig? Bestel dan ook een van onze andere webinars.

 

Aan de orde komen:

 

Warenomschrijving
IEPT20210315, BenGH, BXT v GiGi

 

Eigenlijk gebruik
IEPT20210108, HR, Infineon v NXP 

 

Onderscheidend & overeenstemming
IEPT20210309, Hof Den Haag, Diesel v Calvin Klein

 

Depot te kwader trouw
IEPT20210223, Hof Arnhem-Leeuwarden, Dry Works

 

Gegronde reden gebruik
IEPT20210818, Hof Den Haag, Easycosmetic v Coty

 

Kleurmerk
IEPT20210707, Rb Den Haag, Kärcher v Varo

 

Merkenrecht-handelsnaamrecht
IEPT20210316, Hof Amsterdam, Bluefield Partners v Blue Field Agency