Webinar registerperikelen

Print this page

In dit webinar staat Dick van Engelen (hoogleraar Maastricht University en hoofdredacteur Boek9.nl) stil bij nut en noodzaak van het inschrijven van overdrachten, licenties en pandrechten in de verschillende IE-registers voor merken, modellen en octrooien. Wat is de bewijskracht daarvan? Is het nodig of verstandig (a) om op te kunnen treden tegen derden, (b) om de rechtspositie tegen een rechtsopvolgend rechthebbende veilig te stellen of (c) om bij een faillissement van een rechthebbende sterk te staan tegenover de curator.

 

De webinar duurt 1 uur en levert 1 juridisch opleidingspunt op. Op een willekeurig moment in de webinar wordt een codewoord genoemd. Aan het eind van de webinar wordt het vragenlijst wachtwoord getoond. Vermeld het codewoord in de vragenlijst en beantwoord de drie vragen voor het behalen van het opleidingspunt.


Prijs: €87,50- ex btw. Bestel de webinar Registerperikelen hier

 

Na de bestelling ontvangt u binnen één werkdag de video, het cursusmateriaal en de factuur. Na betaling van de factuur, het goed beantwoorden van de vragenlijst (welke eenmaal kan worden herkanst) en het opgeven van het juiste codewoord ontvangt u binnen drie werkdagen een certificaat van deelname. 

 

Wilt u op de hoogte blijven van onze webinars? Schrijf u dan hier in om als eerste een bericht te ontvangen wanneer een nieuwe webinar beschikbaar is.

 

Meer opleidingspunten nodig? Bestel dan ook een van onze andere webinars.