Simmons & Simmons

Print this page
Simmons & Simmons

Claude Debussylaan 247

1082 MC Amsterdam
Tel: +31 (0) 20 277 2500
www.simmons-simmons.com

e-mail

Praktijk
Simmons & Simmons is een toonaangevend internationaal advocatenkantoor met vestigingen in de belangrijkste financiële en zakencentra in Europa, Azië en het Midden-Oosten. Het Amsterdam kantoor heeft een nationale historie van ruim 125 jaar.

De Nederlandse praktijkgroep Intellectuele Eigendom is onderdeel van een internationale groep van ruim 70 advocaten, en rekent een groot aantal gerenommeerde bedrijven tot haar cliënten. De groep omvat specialisten op alle deelgebieden van IE; van patents & technology tot trademarks, advertising en copyright. Wij hebben ruime ervaring in het voeren van procedures en beschikken over een trademark praktijk. Tevens adviseren wij onze cliënten met betrekking tot zaken als IP portfolio management, fusies en overnames, joint-ventures, R&D overeenkomsten, licentiestrategie en verhouding tussen IE en de rechten van werknemers.

Onze sectorfocus brengt specialisten uit verschillende praktijkgebieden bij elkaar en stelt ons in staat om onze dienstverlening af te stemmen op de omgeving waarin onze cliënten opereren. De sectorgroepen zijn gericht op technology, media & telecommunications (TMT), life sciences, energy & infrastructrure, financial institutions en asset management & investment funds

IE-Advocaten
Bas Berghuis van Woortman

Oscar Lamme
Daisy Termeulen

Paul Tjiam

 


Octrooigemachtigden

Johan Renes

Sebastien Versaevel