V.O.

Print this page
V.O. Patents & Trademarks
Carnegieplein 5
2517 KJ Den Haag
Tel: 088 501 97 97
www.vo.eu  
[email protected]

Praktijk
V.O. is uw partner op het gebied van octrooien, merken en modellen. Hun experts hebben de juridische vaardigheden en technische kennis om al uw IE-zaken voor u te behandelen van een patent aanvragen tot het registreren van merken en modellen. Omdat IE meer en meer van strategisch belang is voor bedrijven, zijn wij ervan overtuigd dat technische kennis en juridische vaardigheden alleen niet meer voldoende zijn. Een goed begrip van uw bedrijfstak is minstens net zo essentieel.

 

Specialisten

De experts van V.O. doen er alles aan om uw business te begrijpen. Van ons kunt u verwachten dat we kundige experts in huis hebben die aansluiten bij uw expertise. Experts die hun sporen ruimschoots hebben verdiend in IE, maar voor alles volwaardig gesprekspartner zijn voor uitvinders. Bij V.O. werken meer dan zestig toegewijde octrooi-, merken en modellengemachtigden met ruime expertise en ervaring in de Chemie, Life Sciences, Engineering en Hightech & Electronics. Een actueel overzicht van de experts vindt u op de overzichtspagina.

 

Kantoren
V.O. is uitgegroeid tot een van de grootste octrooi- en merkenbureaus in Europa met een wereldwijd netwerk van professionals. Met onze negen vestigingen in Nederland, België en Duitsland hebben we kennis van de lokale markt. Via onze kantoren in Den Haag en München zijn er korte lijnen naar de officiële instanties zoals het Europees Octrooibureau (EOB) . Kijk op onze website voor een overzicht van al onze kantoren.