Arie Blokland

Print this page

A. Blokland

(Arie)

Octrooigemachtigde

e-mail

Profiel

AOMB Intellectual Property Consultants

Professor Dr. Dorgelolaan 30

5613AM Eindhoven

Tel: +31 (0)40 243 3715 

https://www.aomb.nl

ippt.png

Praktijk

Geeft leiding aan de Business Unit Corporate en behartigt als octrooigemachtigde met veel zorg de belangen van met name de grote accounts binnen AOMB. Door zijn jarenlange ervaring heeft Arie Blokland het hele Intellectueel Eigendom spectrum al een keer doorlopen. Dit stelt hem in staat om als gids zijn cliënten door het IE -landschap te loodsen. En ze voor te lichten over de verschillende routes die ze kunnen nemen.

 

Arie is een enthousiaste, directe en eerlijke adviseur en collega. Voor hem geen verborgen agenda’s. Daar heeft hij veel profijt van bij het voeren van oppositie- en beroepsprocedures en het bijwonen van mondelinge zittingen, wat hij dikwijls doet bij zowel het Octrooicentrum Nederland als het Europees Octrooibureau in München en Den Haag. Dat maakt voor hem dit vak zo mooi, omdat je bij zittingen snel moet schakelen binnen je vakgebied. En dan echt kunt laten zien wat je in huis hebt. Ook de voorbereidingen op zittingen in samenwerking met de cliënt, is iets waar Arie veel energie van krijgt. Onder de vlag van de alliantie AIPEX brengt Arie jaarlijks bezoeken aan Japan en China.

 

Zijn vrije tijd besteedt Arie graag aan zijn gezin, aan sport (met name triatlon) en aan muziek (luisteren en concerten bezoeken).