Bert Kneepkens

Print this page

B. Kneepkens

(Bert)

Octrooigemachtigde

e-mail

Profiel

AOMB Intellectual Property Consultants

Vestdijk 51
5611 CA Eindhoven

Tel: +31 (0)40 243 3715 

https://www.aomb.nl

ippt.png

Praktijk

Tijdens zijn studie merkte hij al dat hij veel affiniteit had met de commerciële en juridische kanten van de techniek. Een carrière als octrooigemachtigde was voor Bert Kneepkens dan ook een logisch vervolg. Bert werkt sinds 2009 bij AOMB als Nederlands en Europees octrooigemachtigde. Hij maakt deel uit van de Business Unit MKB en is gespecialiseerd in Elektrotechniek.

 

Met een bovengemiddeld oog voor commercie, out-of-the-box denken en creatieve oplossingen is Bert beslist geen klassieke octrooigemachtigde. Hij treedt graag op als sparringpartner voor MKB-ondernemers, waarbij ook de commerciële kanten van uitvindingen zijn volle aandacht krijgen. Een goede octrooigemachtigde ben je in Bert's ogen namelijk pas als je begrijpt wat er bij cliënten speelt. En niet alleen op octrooi- en technisch vlak.

 

Specialismen van Bert zijn de technische gebieden elektrotechniek, elektronica, software en telecommunicatie. Bert verzorgt voor zijn klanten het opstellen en indienen van octrooiaanvragen en het handhaven van octrooirechten.

 

Zijn vrije tijd brengt hij het liefst door met zijn gezin. Maar ook sporten en films kijken doet hij graag.