Menno Heerma van Voss richt KEENON op

Print this page 09-02-2018
B915296

Uit het persbericht: "KEENON is onlangs van start gegaan. Het kantoor adviseert en procedeert over intellectueel eigendom, marketing, ICT, privacy en e-commerce zaken.


Met KEENON zet Menno een kantoor neer dat bij zijn cliënten en hem past. Een kantoor dat kennis, ervaring met nuchterheid en passie combineert. Passie voor zowel het recht als branding, vormgeving, marketing, innovatie en privacy.


Menno: De wensen van cliënten en mijn passie kan ik met Keenon vormgeven en uiten.


Met de kennis en ervaring zit het eveneens goed. Menno heeft 23 jaar ervaring als gespecialiseerd (proces)advocaat. Hiervoor was hij werkzaam bij Baker&McKenzie en partner bij SOLV en Ventoux. Naast bestrijding van oneerlijke concurrentie, zoals namaak en meeliften op reputatie, adviseert Menno al jaren inzake marketing-kwesties. Nu vergen bijvoorbeeld gezondheids- en voedselclaims steeds meer aandacht. Internet, social media en big data creëren bijna dagelijks nieuwe mogelijkheden en roepen bijhorende vragen van cliënten op.


KEENON staat voor klantgericht, helder, scherpzinnig en eigenzinnig. Topkwaliteit voor betaalbare tarieven, ook voor het MKB. Geen overbodige poespas: direct contact met de advocaat, alles digitaal en geen kantoorkosten." 

 

Lees het persbericht hier