George Seezink

Print this page

G. Seezink

(George)

Octrooigemachtigde

Partner

e-mail

Profiel

AOMB Intellectual Property Consultants

Vestdijk 51
5611 CA Eindhoven

Tel: +31 (0)40 243 3715 

https://www.aomb.nl

ippt.png

Praktijk

Startte na zijn studie Natuurwetenschappen aan de Universiteit van Utrecht bij AOMB als octrooigemachtigde in opleiding voor team werktuigbouwkunde. George Seezink rondde in 2005 de beroepsopleiding tot Nederlands octrooigemachtigde af en behaalde in 2006 de titel Europees octrooigemachtigde. In 2012 vertrok hij naar Duitsland om te gaan werken bij een van de grootste Europese octrooibureaus. Na 3,5 jaar ervaring te hebben opgedaan in München en Düsseldorf keerde George in januari 2016 terug bij AOMB.

 

George denkt als octrooigemachtigde gericht met de klant mee voor een advies op maat. Zijn persoonlijke benadering staat centraal voor het bereiken van een optimaal eindresultaat voor zijn cliënten. Niet elk octrooi is een gouden berg volgens George. Transparantie, eerlijkheid en het scheppen van duidelijke verwachtingen zijn cruciale ingrediënten om tot betekenisvolle oplossingen te komen.

 

George is expert op het gebied van tandtechniek, medische techniek, industriële machinebouw, en landbouwwerktuigen.

 

Hij heeft veel interesse voor autotechniek. Maar ook sportieve activiteiten als zaalvoetbal en fietsen staan in zijn vrije tijd hoog op de agenda.