Artikel 24

Print this page

  weegschaal.png

 

1. Ingeval een aanvraag wordt ingetrokken of afgewezen voordat het onderzoek bedoeld in artikel 35, eerste lid, onderdeel a, van de wet , in een teeltperiode is aangevangen, wordt het bedrag dat voor het onderzoek gedurende de nog aan te vangen teeltperiode is betaald ingevolge artikel 21 eerste of tweede lid, gerestitueerd.


2. Ingeval een aanvraag wordt ingetrokken of afgewezen voordat het in artikel 19 van het besluit bedoelde onderzoek in een teeltperiode is aangevangen, wordt het bedrag dat voor het onderzoek gedurende de nog aan te vangen teeltperiode is betaald ingevolge artikel 22, eerste lid, gerestitueerd.

 

3. Ingeval een aanvraag wordt ingetrokken of afgewezen nadat het onderzoek bedoeld in artikel 35, eerste lid, onderdeel a, van de wet, in een teeltperiode is aangevangen, wordt het bedrag gerestitueerd dat voor het onderzoek gedurende de nog aan te vangen teeltperiode is betaald ingevolge artikel 21, eerste of tweede lid, verminderd met voor dit onderzoek reeds gemaakte kosten.