Marijke Van kan

Print this page

M. Van kan

(Marijke)

Merken- en modellengemachtigde

e-mail

profiel

 

AOMB Intellectual Property Consultants

Vestdijk 51
5611 CA Eindhoven

Tel: +31 (0)40 243 3715 

https://www.aomb.nl

ippt.png

 

Praktijk

Kreeg Intellectueel Eigendom met de paplepel ingegoten, maar koos pas tegen het einde van haar studie bewust voor deze richting. Daarnaast loopt ook het ondernemerschap als een rode draad door het leven van Marijke Van kan. Na het behalen van haar BMM examen, richtte ze met vakgenoot en huidig AOMB-collega Anne Laarman haar eigen merkenbureau op. In 2007 fuseerde dit bureau met AOMB.

 

Marijke is sterk in het vinden van de balans tussen juridische regelgeving en kansen voor haar cliënten. Ze denkt op strategisch niveau mee, zowel bij nationale als internationale organisaties.


Adviseren hoe je Intellectueel Eigendom op de juiste manier en voor de juiste doelen inzet, dat is haar passie.

 

Marijke was van oktober 2013 tot oktober 2015 landelijk voorzitter van het dagelijks bestuur van Jong Management VNO-NCW en in die hoedanigheid ook lid van het dagelijks bestuur van VNO-NCW.

 

Marijke is een eerlijke, recht-door-zee adviseur en collega. Wat je noemt een open boek. In haar vrije tijd is ze graag sportief bezig: een jaar zonder wintersport komt bij haar niet voor. Maar ook haar gezin en sociale leven zijn voor Marijke erg belangrijk.