Patrick van Ginneken

Print this page

P. van Ginneken

(Patrick)

Octrooigemachtigde

e-mail

Profiel

AOMB Intellectual Property Consultants

Professor Dr. Dorgelolaan 30

5613AM Eindhoven

Tel: +31 (0)40 243 3715 

https://www.aomb.nl

 

Praktijk

Begon in 2013 aan zijn master Aerospace Engineering, track Flight Performans and Propulsion aan de TU Delft. In 2016 studeerde hij af en nu is hij Trainee patent attorney bij AOMB. “Dit is op mijn lijf geschreven, dit moet ik gaan doen!” was de reactie van Patrick toen hij kennis maakte met het vak van octrooigemachtigde. De puzzel om tot het resultaat te komen dat voor de klant de meeste waarde oplevert, vindt Patrick boeiend. De competitie steeds een stapje voor zijn, daar gaat het volgens hem om. Hij stopt niet voordat hij gewonnen heeft.

 

Binnen de business unit Corporate houdt Patrick zich voornamelijk bezig met uitvoerende taken: als zijn cliënt, die zelf ook vaak octrooigemachtigde is, te druk met interne taken is om het inhoudelijke octrooiwerk af te ronden, legt hij/zij dat inhoudelijke werk bij hem neer. Ook is Patrick binnen zijn unit de go-to persoon voor alles dat vliegt of met vliegen te maken heeft. Door eerlijke advisering in een zo vroeg mogelijk stadium voegt hij waarde toe waar waarde toe te voegen is, en minimaliseert hij de onnodige kosten.

 

In zijn vrije tijd gaat Patrick vaak de competitie aan met zijn vrienden en familie in de vorm van een bordspel. Zijn doorzettingsvermogen heeft hij te danken aan zijn jeugd, waarin hij schaatste op hoog niveau.