Peter Dorna

Print this page

P. Dorna

(Peter)

Octrooigemachtigde

e-mail

Profiel

AOMB Intellectual Property Consultants

Vestdijk 51
5611 CA Eindhoven

Tel: +31 (0)40 243 3715 

https://www.aomb.nl

ippt.png

Praktijk

Begon in 1985 aan zijn studie Werktuigbouwkunde op de TU/e Eindhoven en werkte na zijn diensttijd vervolgens vanaf 1992 voor Stork FDO en Stork Patent Department. Sinds 2000 werkt Peter bij AOMB, waar hij als Europees en Nederlands octrooigemachtigde én partner werkzaam is binnen de Business Unit MKB.

 

Peter heeft, behalve in het opstellen en verdedigen van octrooiaanvragen, uitgebreide (inter)nationale ervaring in inbreukprocedures, nietigheidsprocedures, vrijgave-adviezen en portefeuille management. Hij heeft oog voor detail zonder het totaalbeeld uit het oog te verliezen. Daardoor kan hij zijn zeer diverse klantenkring optimaal en vooral pragmatisch adviseren.

 

Eerlijke adviezen duren het langst weet Peter uit ervaring. Een octrooi is geen doel op zich: het is slechts een middel dat bestemd is om bij te dragen aan de winstgevendheid van een bedrijf. Peter is niet bang zijn nek uit te steken om tot het meest waardevolle advies te kunnen komen.

 

In zijn vrije tijd zoekt Peter graag ontspanning. Zijn hobby’s zijn rennen, tennissen, golfen en het maken van en luisteren naar muziek.