Bepaaldheidsvereiste bij overdracht en verpanding IE

Print this page

bepaaldheidsvereisteIn deze webinar behandelt Dick van Engelen (hoogleraar Maastricht University en hoofdredacteur Boek9.nl) een uur lang het bepaaldheidsvereiste van artikel 3:84 (2) BW. Het bepaaldheidsvereiste is bij overdracht en verpanding van IE-rechten altijd van belang, maar kan venijnig uitpakken wanneer het een overdracht of verpanding van toekomstige IE-rechten betreft. 

 

 

 

 

Aan bod komen:

IEPT20200403, HR, ING v Curator

IEPT20201002, HR, Lira v Ziggo
IPPT20110606, USSC, Stanford v Roche

IEPT20140328, HR, Norma v NL Kabel

 

De webinar is van academisch niveau en is gericht op IE-advocaten, octrooi- en merkengemachtigden, rechters en praktijkjuristen met een academische vooropleiding. De webinar duurt 1 uur en levert 1 juridisch opleidingspunt op. Op een willekeurig moment in de webinar wordt een codewoord genoemd. Aan het eind van de webinar wordt het vragenlijst wachtwoord getoond. Vermeld het codewoord in de vragenlijst en beantwoord de drie vragen voor het behalen van het opleidingspunt. De webinar is één maand on demand en op elk tijdstip te volgen wanneer het ú uitkomt. 


Prijs: € 87,50- ex btw. Bestel de Bepaaldheidsvereiste webinar hier

 

Na de bestelling ontvangt u binnen één werkdag de video, het cursusmateriaal en de factuur. Na betaling van de factuur, het goed beantwoorden van de vragenlijst (welke eenmaal kan worden herkanst) en het opgeven van het juiste codewoord ontvangt u binnen drie werkdagen een certificaat van deelname. 

 

Wilt u op de hoogte blijven van onze webinars? Schrijf u dan hier in om als eerste een bericht te ontvangen wanneer een nieuwe webinar beschikbaar is.

 

Meer opleidingspunten nodig? Bestel dan ook een van onze andere webinars.