On demand webinar Muziek -en Entertainmentrecht - kijken wanneer u wilt

Print this page

In deze webinar worden de recente ontwikkelingen (2020-2021) op het gebied van muziek-en entertainmentrecht besproken door Dick van Engelen (hoogleraar Maastricht University en hoofdredacteur Boek9.nl).  De webinar is van academisch niveau en is gericht op IE-advocaten, octrooi- en merkengemachtigden, rechters en praktijkjuristen met een academische vooropleiding. De webinar duurt 1 uur en levert 1 juridisch opleidingspunt op. Op een willekeurig moment in de webinar wordt een codewoord genoemd. Aan het eind van de webinar wordt het vragenlijst wachtwoord getoond. Vermeld het codewoord in de vragenlijst en beantwoord de drie vragen voor het behalen van het opleidingspunt. De webinar is één maand on demand en op elk tijdstip te volgen wanneer het ú uitkomt. Bestellen.

 

Aan de orde komen:

 

Auteursrecht

IEPT20211217, HR, Martin Garrix v Spinnin

 

Collectief beheer

IEPT20200714, Hof Amsterdam, Componist Pretparkmuziek v Buma

 

Misbruik machtspositie

IEPT20201115, HvJEU, Sabam v Weareone World

 

Overdracht auteursrechten ten beheer

IEPT20211019, Hof Arnhem-Leeuwarden, Oude Catalogus Telstar

 

Naburige rechten

IEPT20200717, HR, AMP v Sena

IEPT20211112, HR, Dance Events v Sena

 

Prijs: € 87,50- ex btw. Bestel de webinar Muziek- en Entertainmentrecht hier

 

Na de bestelling ontvangt u binnen één werkdag de video, het cursusmateriaal en de factuur. Na betaling van de factuur, het goed beantwoorden van de vragenlijst (welke eenmaal kan worden herkanst) en het opgeven van het juiste codewoord ontvangt u binnen drie werkdagen een certificaat van deelname. 

 

Wilt u op de hoogte blijven van onze webinars? Schrijf u dan hier in om als eerste een bericht te ontvangen wanneer een nieuwe webinar beschikbaar is.

 

Meer opleidingspunten nodig? Bestel dan ook een van onze andere webinars.