Raimond Haan

Print this page

ir. R. Haan 

(Raimond)

Octrooigemachtigde

e-mail

Profiel

 AOMB Intellectual Property

Vestdijk 51
5611 CA Eindhoven

Tel: +31 (0)40 243 3715 

https://www.aomb.nl

ippt.png

 

Profiel

Raimond heeft werktuigbouwkunde gestudeerd aan de TU/e in Eindhoven. In 2004 is hij afgestudeerd binnen de master track Automotive Engineering Science, met als specialisatie voertuigveiligheid.

 

In het voorjaar 2004 kwam Raimond als (particulier) uitvinder voor het eerst in aanraking met de fascinerende wereld van het intellectueel eigendom. Hierdoor raakte hij geïnspireerd om het vak in te gaan. Raimond is vervolgens bijna twee decennia werkzaam geweest als gemachtigde bij een Nederlands-Belgisch IP kantoor.

 

Door zijn achtergrond als uitvinder is hij in staat om zich gemakkelijk te identificeren met zijn eigen cliënten. Hij weet immers hoe complex octrooiprocedures kunnen worden ervaren! Raimond houdt dan ook graag de lijnen met zijn cliënten zo kort mogelijk, en streeft naar duidelijke communicatie. “Your innovation is my motivation!”, is zijn motto.

 

In oktober 2022 maakte hij de overstap naar AOMB waar hij nu werkt als Senior Europees octrooigemachtigde binnen de business unit MKB. Raimond heeft een brede technische expertise in machinebouw, civiele techniek, bouwkunde, installatietechniek, medische technologie, transport / automotive, tuinbouw en consumentenproducten. Daarnaast heeft hij ruime ervaring in het begeleiden van startende ondernemers, en is hij betrokken geweest bij meerdere startup initiatieven.

 

In zijn vrije tijd is hij graag samen met zijn gezin. Sporten doet hij het liefst buiten in de natuur op zijn mountainbike of gravelfiets.