Rutger Valkonet

Print this page

R. Valkonet

(Rutger)

Octrooigemachtigde

e-mail

Profiel

AOMB Intellectual Property Consultants

Professor Dr. Dorgelolaan 30

5613AM Eindhoven

Tel: +31 (0)40 243 3715 

https://www.aomb.nl

ippt.png

Praktijk

Heeft een grote interesse voor landen, culturen en geschiedenis. Binnen AOMB werkzaam voor de Business Unit Strategische Partners en onder andere verantwoordelijk voor buitenlandse agenten in Azië. Rutger Valkonet kent als geen ander de cultuurverschillen tussen de Europese en Aziatische manier van zakendoen. Hij heeft daardoor een intensief netwerk op kunnen bouwen met onder andere Japanse agenten.

 

Rutger heeft daarnaast jarenlang ervaring met het begeleiden van start-ups en kleine MKB-ondernemingen. Binnen AOMB is hij verantwoordelijk voor de doelgroep incubators. Hij treedt op als IP-adviseur in incubatortrajecten, met als doel om bedrijven te begeleiden in het groeitraject van starter naar succesvolle onderneming.

 

Zijn medisch-technische achtergrond maakt Rutger de perfecte IE-adviseur voor universiteiten die op medisch vlak actief zijn. Ook heeft hij ruime ervaring op het gebied van softwarebescherming.

 

Cliënten en samenwerkingspartners hebben aan Rutger een open en eerlijke adviseur. Een eerlijk en zuiver advies geven is waar hij in gelooft. Daarnaast houdt hij zichzelf en zijn collega’s scherp door de ontwikkelingen van het recht te blijven volgen.

 

Zijn vrije tijd besteedt Rutger grotendeels aan zijn gezin. Als toegewijde vader van vier kinderen is hij onder andere voetbaltrainer en huiswerkbegeleider. Verder leest hij veel boeken over geschiedenis en cultuur.