Tim van Beelen

Print this page

T. van Beelen

(Tim)

Octrooigemachtigde i.o.

e-mail

Profiel

AOMB Intellectual Property Consultants

Vestdijk 51
5611 CA Eindhove

Tel: +31 (0)40 243 3715 

https://www.aomb.nl

ippt.png

Praktijk

Behaalde in 2013 zijn Master of Science aan de Universiteit van Leiden met als specialisatie Biofarmaceutische wetenschappen. Vanuit zijn verleden als project manager en subsidie consultant kwam hij regelmatig in aanraking met innovatie en de bijbehorende IP via samenwerkingsverbanden en MKB’ers die hij adviseerde.

 

Tim heeft altijd al veel interesse in IP gehad, en wilde op dit gebied altijd al een meerwaarde kunnen bieden aan zijn netwerk. Slechts één gesprek met een expert van AOMB was dan ook nodig om hem te overtuigen zijn carrière in dit vakgebied te volgen.

 

In november 2018 is Tim gestart als octrooigemachtigde in opleiding bij AOMB voor business unit strategische partners. De diversiteit en de combinatie van technische en juridische aspecten, en de mogelijkheid om continu met de meest innovatieve uitvinders te werken, maken dit werk zo boeiend voor Tim.

 

Tim heeft een heldere communicatiestijl. Door zijn cliënten wordt hij omschreven als een open en oprecht geïnteresseerde expert, die van vele markten thuis is.

 

In zijn vrije tijd is Tim regelmatig buiten de deur te vinden. Hij sport graag en beoefent diverse sporten. Triatlon is zijn grootste passie! Naast het sporten houdt hij ook van borrelen of het lezen van een goed boek.