Vera Op den Brouw-Sprakel

Print this page

V. Op den Brouw - Sprakel

(Vera)

Octrooigemachtigde

e-mail

Profiel

AOMB Intellectual Property Consultants

Professor Dr. Dorgelolaan 30

5613AM Eindhoven

Tel: +31 (0)40 243 3715 

https://www.aomb.nl

ippt.png

Praktijk

Wordt door cliënten en collega's omschreven als enthousiast, georganiseerd, vriendelijk, analytisch en gedreven. Vera op den Brouw-Sprakel werkt binnen AOMB als Nederlands en Europees octrooigemachtigde op het gebied van chemie. Een rol die zij met veel enthousiasme vervult. In de loop der jaren heeft Vera een intensieve samenwerking opgebouwd met middelgrote en grote bedrijven binnen de chemische sector.

 

Het opbouwen van een sterke samenwerking is Vera's voornaamste doel. Door nauw samen te werken met zowel de cliënt als haar collega’s, is zij in staat haar cliënten de best mogelijke IP-oplossingen te bieden voor uiteenlopende vraagstukken.

 

Vera vindt het belangrijk dat haar cliënten het gevoel hebben dat zij in goede handen zijn. Een ambitie die zij met volle overgave waarmaakt. Haar organisatietalent en zorgzaamheid zorgen ervoor dat ook collega’s haar weten te vinden wanneer zij behoefte hebben aan advies of begeleiding. Vera geniet ervan als zij het beste uit mensen kan halen.

 

Vera is moeder van twee kinderen en heeft daarnaast een grote passie voor gezond koken en het onderhouden van haar moestuin.

 

Vera is lid van EPLIT. EPLIT is de European Patent Litigators for Europe Patent Attorneys, hierdoor blijft ze op de hoogte van de nieuwe wetgeving binnen Europa. "EPLIT is the European Patent Litigators for European Patent Attorneys who would be qualified to conduct litigation before the Unified Patent Court (UPC) once that is established. The main objective of the EPLIT is promoting user-friendly, fair, efficient and cost-effective patent litigation in Europe, especially with the participation of European Patent Attorneys in proceedings before the UPC and to to increase and strengthen the relationships between practitioners entitled to represent Parties in patent disputes in Europe, and to encourage information exchange between its members."