Sponsorvoordelen

Print this page

Word ook sponsor door een e-mail te sturen naar [email protected].

 

Sponsorvoordelen

Voor € 1.625,- (ex. btw) per jaar hoort u gedurende een jaar tot de sponsors van Boek9.nl en zorgt u ervoor dat de berichtgeving kosteloos en onafhankelijk kan blijven. Als sponsor van Boek9.nl geniet u daarnaast ook de vele voordelen:

 

1 - Vermelding als Sponsor
      -   Uw logo bovenaan op alle Boek9-pagina's bij de roterende banners van sponsors.
      -   Uw logo op de overzichtspagina van sponsors van Boek9.nl.
      -   Naamsvermelding in de lijst van sponsors in Boek9-publicaties (zoals wettenbundels, nieuwsbrieven, boeken).

      Logo's en naamsvermeldingen zijn ook hyperlinks (i) naar uw eigen IE-Specialistenpagina op Boek9.nl, of
      (ii) naar uw eigen website.

 

2.   Gratis toegang tot Boek9+  
      -  Dit is een voordeel van € 220,18 (ex. btw) per professional per jaar op de abonnementskosten voor Boek9+. Met Boek9+ krijgt u toegang tot (i) IEPT-versies van uitspraken, (ii) de door Boek9.nl (ii) uitgegeven webboeken en (iii) de per deelonderwerp gerubriceerde uitspraken.


3 - Gratis vermelding bij IE-Specialisten - voordeel van minimaal € 450 per jaar (ex. btw)

      -  Uw logo op de overzichtspagina van IE-Specialisten op Boek9.nl.
      -  Uw eigen IE-Specialistenpagina voor kantoor en voor individuele professionals op Boek9.nl. U bespaart hiermee minimaal € 450 (ex btw, kantoor met 3 professionals) 

   

4 - Korting op advertenties

      -  25% korting op de advertentietarieven voor Boek9.nl (banneradvertenties in de rechterkolom op de website). Een advertentie met een looptijd van 3 weken levert voor sponsors een voordeel van € 255 (ex btw) op. 

 

Boek9+

Met een Boek9+ webabonnement heeft u toegang tot de op Boek9 gepubliceerde IEPT-versies van uitspraken en de per kwartaal geactualiseerde digitale webboeken van bij Boek9 uitgegeven publicaties, voorzien van hyperlinks naar wetsartikelen en IEPT-rechtspraak. Tevens krijgt u toegang tot de per deelonderwerp gerubriceerde uitspraken, zoals wel of geen verwarringsgevaar voor merken of handelsnamen, wel of geen inbreuk voor octrooien, wel of geen auteursrechtelijk beschermd werk, wel of geen grensoverschrijdende bevoegdheid en wel of geen volledige proceskostenveroordeling. Vanuit de gerubriceerde rechtspraakpagina's wordt gelinkt naar de desbetreffende pagina's in de online handboeken IE-Beginselen en IE-Goederenrecht.

 

De volgende boeken met aanschafwaarde van meer dan € 172 (ex btw) zijn voor Boek9+ abonnees online als webboek, voorzien van hyperlinks naar wetsartikelen en IEPT-rechtspraak beschikbaar: 

- Handboek IE-Beginselen 

- Handboek IE-Goederenrecht 

- Parlementaire geschiedenis Wet Auteurscontractenrecht 

- Parlementaire geschiedenis Wet Verweesde werken 

- Parlementaire geschiedenis Uitvoeringswet Handhavingsrichtlijn 2004/48/EG 

     

Boek9.nl

Boek9.nl bestaat sinds 2004 en heeft zich ontwikkeld tot een onafhankelijke vaste waarde in de dagelijkse nieuwsvoorziening van de Nederlandse IE-gemeenschap. Alle relevante actualiteiten, rechtspraak, wetgeving en commentaren op het gebied van het intellectuele eigendomsrecht worden vrijwel meteen na verschijnen op Boek9.nl gepubliceerd of vermeld. Boek9.nl is opgezet en wordt bijgehouden door advocaten, wetenschappers, merkengemachtigden en andere IE-praktijkjuristen.

IEPT publiceert alle voor de Nederlandse IE-praktijk relevante rechtspraak en bevat momenteel meer dan 7.600 IE-uitspraken. Alle relevante rechtspraak van de afgelopen jaren, aangevuld met honderden andere belangrijke oudere Nederlandse IE-uitspraken met precedentwaarde. Nagenoeg alle voor de Nederlandse IE-praktijk relevante beslissingen zijn zo gratis beschikbaar voor iedereen.

Dit wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsors. Boek9.nl blijft daarom op zoek naar kantoren, bedrijven en organisaties die sponsor willen worden van Boek9.nl.

Indien u geïnteresseerd bent om bij te dragen aan de ontwikkeling van Boek9.nl, dan kunt u ons bereiken via [email protected].

Boek 9 B.V.
Postbus 8234
3503 RE Utrecht

Rekeningnr. NL95 ABNA 0619539984 ABN Amro
KvK 30226743

 

Op het sponsorchap van Boek9.nl zijn de Algemene Voorwaarden Boek 9 van toepassing, die u via aanklikken kunt raadplegen. De verstrekte persoonsgegevens worden verwerkt conform de Privacyverklaring Boek 9.

 

(tussentijdse wijzigingen voorbehouden)